Uitslag verenigingskeuring 2017

Verenigingsgebouw A.V. Innesi, Hardenberg, 21 December 2016

Vanavond is het een spannende avond. De uitslag van de verenigingskeuring wordt vanavond bekend gemaakt. Hans en Piet hebben bij een aantal leden  thuis het aquarium en/ of terrarium bekeken en beoordeeld. 

Hans en Piet vertellen vanavond uitgebreid over hun bevindingen en verduidelijken dit met vele foto’s gemaakt door Herbert. De leden krijgen goede tips en tricks hoe het aquarium of terrarium naar een nog hoger niveau gebracht kan worden. De keuring wordt gedaan aan de hand van de keuringswijzer opgesteld door de NBAT. 

Hans zelf altijd hoog eindigend op Nederlands niveau weet goed hoe een aquarium hoort te zijn. Piet weet juist weer heel goed hoe de natuur om gaat met de planten en de vissen en hoe daar de mooiste biotopen te zien zijn. 

Vanavond worden de mooiste bakken getoont, iedereen heeft zijn uiterste best gedaan om zijn of haar aquarium op en top te krijgen voor de keuring. 

Marten Hulst is vandaag als winnaar bekroond, hij mag door naar de districskeuring welke begin 2017 plaats zal hebben. Harriët Westerveld heeft het mooiste terrarium van onze vereniging. Arnoud, Harry en Theo hebben ook mooie en totaal verschillende aquaria laten zien aan de keurmeesters. Theo blijkt de kunst van het kweken nog niet verleerd en kon de mooiste vissen laten zien aan Hans en Piet. Arnoud en Harry beide de afgelopen jaren nog goed voor de districtkeuring hebben besloten om dit jaar de district keuring over te slaan. Volgend jaar voor hen weer een nieuwe poging.