11 oktober 2015

Beste Leden,

De komende clubavond wordt een eigen avond, dat wil zeggen dat er geen spreker komt. Wij hadden gedacht om er een leuke praat en discussie avond van de maken. Dus heb je een vraag of een probleem, zeg het dan, en dan proberen we het samen op te lossen. Als je foto`s hebt van je aquarium, en je wilt ze laten zien, dat kan ook door afbeeldingen tijdig te sturen naar Albert Swaans. De beamer is ook gewoon aanwezig.

De laatste zaterdag van oktober, de 31ste, is er weer de jaarlijkse Huiskeuring. We willen iedereen oproepen zich daarvoor in te schrijven bij Herbert Bril. Een beetje competitie onderling is altijd leuk toch, en het stuwt de kwaliteit van onze aquaria  naar een nog hoger niveau.

Zoals jullie kunnen zien is de nieuwe site online, wij vinden het een hele mooie site geworden, en willen Albert graag bedanken voor de tijd die hij erin heeft gestoken, en nog steeds steekt. Het is de bedoeling dat er op termijn nog een besloten leden deel op de site komt, dit is even werk qua uitzoeken en bouwen, dus dat kan nog wel even duren.

Met de nieuwe site, komt de maandelijkse nieuwsbrief te vervallen. Het is de bedoeling dat er elke week een nieuwsbericht op de site komt te staan, dit kan een mededeling zijn over een clubavond, maar ook bijvoorbeeld een leuk kweek-verslag. Als je in de gelegenheid bent, schrijf dan eens een artikeltje. Over onderhoud aan het aquarium, of andere werkzaamheden op aquarium, terrarium, of vijver gebied.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur.