Helpdesk Innesi

Aquarium houden is niet zo eenvoudig als het lijkt. Veelal hoor je : ik heb last van dit probleem en wat moet ik eraan doen? Een simpel antwoord is meestal niet mogelijk om het probleem op te lossen. Veelal spelen er meer factoren mee dan dat men denkt.

Om nu inzichtelijk te maken welke factoren er nog meer meespelen die het probleem veroorzaken en op te lossen hebben enkele leden van Innesi zich beschikbaar gesteld om gezamenlijk met het lid van Innesi te bekijken hoe te handelen. Onder de noemer Helpdesk Innesi bieden deze leden hun diensten aan.

Elk lid van Innesi kan een beroep doen op hulp van deze leden. De hulp zal bestaan uit een analyse van het probleem, dit kan bestaan uit het meten van diverse waarden, bekijken van de situatie ter plekke en het geven van een advies.

Ook bij een technisch probleem kan men een beroep doen op de Helpdesk Innesi. Binnen deze groep is voldoende kennis van techniek aanwezig om ook deze problemen op te lossen.

 

Hebt U als lid van Innesi een hardnekkig probleem en U wilt hulp, schroom niet om een van deze mensen aan te spreken. Gezamenlijk kunnen wij proberen een oplossing te vinden voor Uw probleem.