Verslag verenigingsavond april 2017

Vanavond doen we aan een krachtmeting van de aanwezige leden van de A.V. Innesi te Hardenberg. De avond staat in het teken van de grote aquarium quiz gemaakt en geleid door Arnoud Bril.

Arnoud begint met het uitdelen van een antwoord formulier en een aantal pennen. Op het antwoordformulier zijn 114 antwoorden aan te kruizen. Allerlei onderwerpen van planten, dieren, Malawi, garnalen, ziekten tot techniek komen in de quiz naar voren.Sommige vragen zijn makkelijk te beantwoorden maar er zijn gelukkig ook lastige vragen bedacht. Voor elke vraag hadden de leden 20 seconden de tijd om een antwoord te bedenken.  

De meeste leden had op de helft van de vragen wel een juiste antwoord. Niemand heeft alle vragen juist beantwoord. 

Al met al een leerzame,interactieve en leuke avond.