Verslag verenigingsavond 29 maart 2017

Vanavond werd er een lezing gegeven door Henk Veenstra. Henk is bij onze vereniging een graag geziene gast. Hij heeft altijd mooie verhalen en veel verstand van onze mooie hobby. Maar vanavond was het eens heel anders dan de vorige keren. Henk komt binnen lopen met een apparaat uit de oudheid. De ouderen onder ons herkennen het als een diaprojector. Hij heeft dia’s meegenomen van zijn reis naar zuid Amerika. Hij heeft daar de biotopen bezocht en bekeken. Hij was met een mooi gezelschap mensen waarvan er een aantal nog steeds er actief is binnen onze hobby. Henk heeft de rivieren in BraziliĆ« bevaren en daar gevist. Vele mooie flora en fauna hebben ze gevonden. Mooie foto’s van dit land met zijn vissen heeft Henk aan ons getoond. 

Al met al was het een leuke en gezellige avond.